MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI GÜL’DEN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

20180604ibrahim1MHP Hatay Milletvekili Adayı İbrahim Gül, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve partililer seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

SİZLERE BAŞARILAR DİLİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Ülkemiz 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve 27 Dönem Genel seçimlerine gidiyor. Seçimlerin ilk önce ülkemiz, devletimiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında birliğe, beraberliğe, bekaya yönelik tehditlerin bertaraf edilmesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin birlikteliği çok büyük önem taşıyor. Çıkmış olduğunuz bu hizmet yolunda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Genel seçimler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.