FUAT TOSYALI GENÇLİK VE SPOR MERKEZİNİN GENEL TEMİZLİK VE BAKIM İŞLEMLERİ YAPILDI

20180702fuat1İskenderun Belediyesi kent genelinde bulunan tesislerin genel temizlik işlemlerini gerçekleştiriyor.İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Sarıseki’de bulunan Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezi Tesislerinde genel temizlik ve bakım çalışması yaptı.

PERİYODİK TEMİZLENİYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediye olarak spor tesislerimize büyük önem gösteriyoruz. Sarıseki’de bulunan Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezi Tesislerinde gerekli bakım, onarım, yenileme ve temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler tesiste baştan aşağıya temizlik ve bakım çalışmasını büyük bir titizlikle yaptı. Halkımız ve sporcularımız bu tesislerimize her zaman çıkmalıdır. Bu tesisler kamu malıdır” dedi.

TESİSLERİN TRAFOLARI YENİLENDİ

Bir süre önce tesislerde bulunan ve yanan trafoların yenileri ile değiştirildiğini belirten Başkan Seyfi Dingil,”Kimliği belirsiz kişi ve kişilerce tahrip edilen trafoların yerine yenilerinin montajı yapıldı. Fen işleri müdürlüğü ekiplerimizde tesis deki tüm elektrik aksamının bakımını yapıyor. Sporcularımız ve vatandaşlarımız daha temiz daha güzel bir ortamda sportif faaliyetlerini bu tesisimizde yapabilirler” şeklinde konuştu.