İSKENDERUN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ EKİPLERİ YENİ YOL AÇMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

20180801asfalt1İskenderun Belediyesi kent genelinde yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Ekipleri İlçe tarım müdürlüğü ve kredi yurtlar kurumunun arka kısmından sanayi sitesine doğru yeni bir yol açma çalışması başlattı.

ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Mehmet Başlak,”Belediye başkanımız Seyfi Dingil’in talimatları kent genelinde birçok noktada yeni yol açma ve düzenleme çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalara şimdi yenisi ekleniyor. Ekiplerimiz ilk önce yol açılacak olan bölgede zemin düzenleme çalışmaları yapıyor. Daha sonra kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları yapılacak” dedi.

TRAFİK RAHATLAYACAK

Belediye Başkan Vekili Başlak ,”İskenderun Belediyesi Fen işleri müdürlüğü tarafından açılan, yenilenen ve bakımı yapılan yollardan vatandaşlar büyük bir memnuniyet duyuyor. Kent genelinde trafiği rahatlatmak adına çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Çalışmalar kısa bir süre içerisinde tamamlanacak. Çalışmaların tamamlanması ile yol halkın kullanımına ve araç trafiğine açılacak “diye konuştu.