İSKENDERUN BELEDİYE SPOR TOP BAŞI YAPTI

20180807spor1Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden İskenderun Belediye Spor, yeni sezon öncesinde Karayılan Mahallesindeki Belediye Spor tesislerinde ilk idmanını yaparak topbaşı yaptı. Teknik Direktörlüğünü Mehmet Kurt, yardımcılıklarını da Zeyni Özdemir ile Kenan Kurt'un yaptığı İskenderun Belediye Spor'da eski ve yeni futbolcuların kısa bir zaman olmasına rağmen bir birleriyle kaynaşmaları dikkatlerden kaçmadı.

Antrenman öncesi İskenderun Belediye Spor Teknik Direktörü Mehmet Kurt, futbolcularla kısa bir toplantı yaparak ligin önemine değindi.

KULÜP BAŞKANI LEVENT DUMAN'DAN TEŞEKKÜR
İskenderun Belediye Spor Kulüp Başkanı Levent Duman, yaptığı açıklamada, "Ligin yeni ekiplerinden biriyiz. İmkanlarımız dahilinde iyi bir kadro kurduğumuza inanıyoruz. Bölgemiz Spor sevenlerin desteğiyle ligi en iyi yerde bitirmeyi hedeflemekteyiz. Bizlere her türlü desteği veren İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil'e, Belediye Meclis üyelerimize, Belediyemiz daire müdürlerine ve diğer emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

TURUNCU MAVİLİLER NEVŞEHİR'E KAMPA GİDECEK
Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Spor'un ikinci etap kamp çalışmalarını 23 Ağustos Perşembe gününden itibaren Nevşehir Mustafa oteli tesislerinde sürdürecek. İskenderun Belediye Spor kamp esnasında 4 hazırlık karşılaşması yapacak.