İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL DENİZCİLER SPOR KOMPLEKSİNİN İNŞAATI HIZLA İLERLİYOR

20180807spor1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler spor kompleksinin inşaatının hızla ilerlemekte olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizcilerde yapımı devam eden spor kompleksinde incelemelerde bulundu.

PROJE HIZLA İLERLİYOR

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Denizciler'de yapımı devam eden Spor Kompleksinde incelemelerde bulunduk. Spor komplekslerinin içerisinde futbol sahası, basketbol sahası voleybol sahası ve halı saha olacak. Bölgede yaşanan büyük bir eksikliği gidermiş oluyoruz. Proje hızla ilerliyor. Çalışmaları sürekli takip ediyoruz. Büyük özenle ve titizlikle yapılan çalışmalar kısa sürede tamamlanacak” dedi.

SPORA DESTEK OLUYORUZ

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” ilçeye yeni ve modern spor tesisleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık açısından önemli ölçüde fayda sağlayacağı bir tesis yapıyoruz. İnsanlarımızı spor yapmaya teşvik eden projelere imza atıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında spor tesisleri halkımızın hizmetine açılacak” diye konuştu.