İSKENDERUN BELEDİYESİ CAMİ TEMİZLİK EKİBİ ARA VERMEDEN ÇALIŞIYOR

20180913cami1İskenderun Belediyesi ”Cami Temizlik Ekibi” düzenli aralıklarla planlanan şekilde camileri temizlemeyi sürdürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, cami temizlik ekibinin çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Ekiplerimiz yapılan planlama ile belirlenen aralıklarla ilçemizde bulunan camilerin temizliğini yapıyorlar ”dedi. Başkan Seyfi Dingil, vatandaşlarımızın camilerde daha temiz bir ortamda ibadetlerini yapma imkânına kavuşmaları için ekiplerin cami içini ve dışını da temizlediklerini belirterek,”ekipler camilerimizin temizliğini detaylı bir şekilde yapıyorlar. Ayrıca temizliğin dışında yine bazı camilerimizden gelen istek doğrultusunda onarım işleri de yapıldı ”diye konuştu.

Uygulamadan çok memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar ise Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ve ekibine verdikleri bu güzel hizmet nedeniyle teşekkür ettiler.