İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’DEN SÜLEMANİYE VE YUNUS EMRE MUHTARLARINA ZİYARET

20181008muhtar1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingili, mahallelerde yapılan çalışmaların aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Cevat Çakır ve Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek Başkan Seyfi Dingil, mahallede yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Mahalle muhtarlarını sık sık ziyaret ettiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,” Muhtarlarımızı zaman zaman ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Mahallemizde belediyemiz tarafından yapılmakta olan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Modern bir İskenderun için her mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız halkın taleplerinin dillendirilmesi noktasında en önemli birimlerden birisi “dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bizler İskenderun Belediyesi olarak her sokaktaki her evdeki vatandaşlarımızın taleplerini bilmek ve sorunlarını çözmek zorundayız. Mahallenin sorunlarını en iyi muhtarlar bilir. Bizlerde sık sık muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Muhtarımızı ederek mahallelerinde yaşanan sıkıntılar ile ilgili bilgi alıyoruz. İstek ve taleplerini dinliyor, belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüm üretiyoruz” şeklinde konuştu.

Muhtarlar gerçekleşen ziyaretten duyduklarını memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dilediler.