VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E YOL TEŞEKKÜRÜ

20181008ziyaİskenderun Belediyesi, şehir merkezinde, tüm mahallelerde ve yayla yollarında yeni yol açma, genişletme ve düzenleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İskenderun Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri Akarca Mahallesi kırmızı tarla denilen bölgede ikamet eden vatandaşların isteğini yerine getirerek bölgede yeni bir yayla yolu açtı.

YOL SIKINTIMIZ ÇÖZÜLDÜ

Açılan yeni yol nedeni ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür eden vatandaşlar,”Yeni yol sayesinde yayladaki evlerimize daha kısa sürede daha güvenli bir şekilde ulaşacağız. Yıllardır bu sıkıntıyı yaşıyorduk. Durumu başkanımıza ilettik. Sağ olsun isteğimizi geri çevirmediler. Yapılan incelemeler sonucunda uygun bölgeden yeni bir yol açıldı. Ardından ekipler yolda parke döşeme çalışmaları gerçekleştirdiler. Şimdi ulaşım konusunda sıkıntımız çözüldü. Belediyemize teşekkür ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

HALKIMIZ İSTESİN YETER

Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise her zaman halkın hizmetinde olduklarını belirterek,”Bu bölgede de bir yol sıkıntısı vardı. Vatandaşlarımızın taleplerini görüşlerini önerilerini dinledik. Biz sorunların çözülmesi noktasında he zaman ortak akıl ile hareket ediyoruz. Bu sıkıntıyı da çözmüş olduk. Halka hizmet noktasında muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın görüşleri bizler için çok önemli. Yeni yollar açmaya bundan sonrada devam edeceğiz” diye konuştu.