MEYDAN MAHALLESİNDE KALDIRIMLARA KARO DÖŞENİYOR

20181009kaldirim1İskenderun Belediyesi, kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını hızla sürdürüyor.  Kent genelinde kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam eden İskenderun Belediyesi, mahallelerdeki çalışmalarını da eş zamanlı olarak sürdürüyor.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ekiplerin Meydan Mahallesinde Haznevi camii karşısında çalıştığını belirterek,”Mahalle sakinleri yapılan çalışmalar ile yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtulacak. Meydan Mahallesi’ndeki çalışmalarını sonlandırıldıktan sonra ekiplerimiz ara vermeden diğer mahalle ve sokaklarda da belirlenen program çerçevesinde yol ve kaldırım çalışmalarına başlayacak” dedi.

VATANDAŞLAR MEMNUNLAR

Bu arada İskenderun belediyesi tarafından yaptırılan ve çevreye güzel bir görünüm kazandıran modern kaldırımlar, vatandaşlar tarafından da beğeniliyor. Vatandaşlar,  yapılan kaldırımların çok güzel ve yerinde bir hizmet olduğunu ifade ettiler.