BAŞKAN SEYFİ DİNGİL HATAY GÜNLERİNDEKİ STANTLARI GEZDİ

20181101ankara1Bu yıl 7.’si düzenlenen ‘Ankara’da Hatay Günleri’, Atatürk Kültür Merkezinde devam ediyor.  Hatay’ın hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınırlığını sağlamaya yönelik olarak bu yıl 7.’si düzenlenen ‘Ankara’da Hatay Günleri’, yoğun ilgi görüyor. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, milletvekilleri diğer protokol üyeleri ile birlikte diğer belediyelerin ve esnafların stantlarınıda ziyaret etti.

Ayrıca İskenderun Belediyesi standına gelen ziyaretçilere çeşitli ikramlar yapılırken İskenderun hakkında genel bilgiler veriliyor.

ZİYARETÇİLER İSKENDERUN’A DAVET EDİLİYOR

İskenderun’un huzur, barış ve kardeşliğin simge kenti olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ”İskenderun’daki bu kardeşlik ortamının tüm dünyaya örnek olmasını temenni ediyoruz. Gelsinler kentimizi görsünler. En büyük zenginliğimiz işte budur. Sanayi, turizm, deniz doğal güzellikler bunlarda ayrı bir güzellik. Bütün bunları birleştirdiğimizde insanları buralara çekebilirsek inanılmazları gerçekleştirebiliriz. Tek amacımız budur “şeklinde konuştu.