BAŞKAN SEYFİ DİNGİL: MUHTARLAR BİZİM GÖZBEBEĞİMİZDİR

20181203engelli1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti. İskenderun Kaymakamı İskenderun Yönden ve Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Down Cafe’de mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, muhtarların vatandaşlarla siyasiler arasında köprü görevi gördüğünü belirterek,” Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız. Halkımızla aramızda her zaman köprü vazifesi görüyorlar. Muhtarlarımızla her zaman istişarelerde bulunuyoruz. İskenderun’da birlik ve beraberliğimiz herkese örnek oluyor “dedi.

Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi olarak mahallelerimizin sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz. Muhtarlarımızın problemlerine çözüm bulmak için sürekli çalışıyoruz. İskenderun’un 45 mahallesinde birçok alanda çalışmalar gerçekleştirdi. Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda birçok proje ve yatırım da sonuçlandı" diye konuştu.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise muhtarlar ile tek tek tanışarak muhtarların sorunlarını dinledi.