İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: YILDIRIM TEPE TAZİYE EVİ TAMAMLANMAK ÜZERE

20190107taziye1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar İskenderun’a kalıcı eserler kazandırmayı ilke edindiklerini belirtti. İskenderun Belediyesi tarafından Yıldırımtepe Mahallesine yaptırılmakta olan taziye evinin tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

KISA BİR SÜRE SONRA AÇILACAK

Taziye evindeki çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “vatandaşlarımızın taziyelerini daha rahat ortamda yapmaları amacıyla ilçede taziye evi sayısını çoğaltıyoruz. Daha önce Azganlık, Kavaklıoluk ve Bekbele taziye evleri yapmıştık. Bu taziye evlerinin tamamlanmasının ardından daha sonra 4 farklı noktada taziye evi projesi başlamıştı. Çalışmalar hızla devam ediyor. Yıldırım tepe taziye evi projesi bitmek üzere. Kısa bir süre sonra halkımızın hizmetine açılacak” dedi.

HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ VERMEK GÖREVİMİZ

Taziye evlerinin son derece ferah mekânlar olarak tasarlandığını belirten Başkan Seyfi Dingil, "Çalışmalarımızı halkımızın talep ve ihtiyaçlarına göre yapıyoruz. Vatandaşlarımız kışın soğukta yazın sıcakta dışarıya konan sandalyeler yerine mahallelerimize yaptığımız taziye evlerimizde ferah ortamlarda misafirlerini ağırlayıp taziyelerini yapıyorlar" şeklinde konuştu.