İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:YILDIRIM TEPE SPOR TESİSLERİ TAMAMLANDI

20190109yildirim1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir süre önce yapımına başlanan Yıldırım Tepe Mahallesi spor kompleksi projesinin tamamlandığı belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spor kompleksi içerisinde futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve halı sahanın yer aldığını belirtti.

TESİS HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILACAK

Proje hakkında bilgiler veren Başkan Seyfi Dingil ,”Bilindiği üzere bir süre uygun alan için muhtarlığın karşısındaki boş araziyi tespit etmiştik. Proje tamamlandı. Elektrik konusu ile ilgili Tedaş görüşülüyor ardından tesis halkımızın hizmetine açılacak. İskenderun’un her kesimindeki gençlerin sosyalleşip rahatça spor yapabilecekleri, vakit geçirebilecekleri alanlar inşa etmeye devam edeceğiz.”dedi.

BİRÇOK SPOR TESİSİ YAPILDI

Başkan Seyfi Dingil,”Pek yakında hizmete açılacak olan spor komplekslerimiz umarım genç arkadaşlarımıza güzel vakit geçirecekleri ve faydalanacakları tesisler olur. Vatandaşlarımızın sağlık açısından önemli ölçüde fayda sağlayacağı spor tesisleri yapıldı. İnsanlarımızı spor yapmaya teşvik eden projelere imza atıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.