İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:SPOR KOMPLEKSLERİNİN YAPIMI TAMAMLANDI

20190204spor1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,4 farkı noktada inşaa edilen spor kompleklerinin yapımının tamamlandığını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil,spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK ETTİK

Yapılan spor kompleksi hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Seyfi Dingil,"Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sportif etkinliklere spor kurslarına büyük önem verdik.Farklı braşlarda bir çok kurs açarak gençlerimizi spora teşvik ettik.Daha sonra meydan mahallesi,yıldırım tepe mahallesi,fatih sultan mehmet mahallesi ve Denizciler mahalllesine spor toto ile bilirkte spor komplekleri yapmaya karar verdik.Yapılan projeler kapsamında uygun yerlere spor kompleksleri inşaa edildi"dedi.

HALKIMIZIN HİZMETİNE AÇILACAK

Belediye Başkanı Seyfi Dingil," Belediye olarak her Mahallemize hizmet etme noktasında yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Mahallelerimize yaptığımız içerisinde Halı Saha,voleybol sahası ve basketbol sahası bulunan spor tesislerini yapımı tamamlandı.Samimi yaklaşımları ve destekleri için hemşehrilerimize teşekkür eder, açılışını kısa bir süre sonra gerçekleştirdiğimiz Spor Kompleksinin İskenderun'umuza, Mahallelerimize hayırlı uğurlu olmasını şimdiden diliyorum"diye konuştu.