İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: CUMHURBAŞKANIMIZI COŞKU İLE KARŞILAYACAĞIZ

20190306cumhurbaskaniİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Mart Pazar günü İskenderun Anıt Alanında gerçekleştireceği miting öncesi açıklamalarda bulundu. İskenderun’un tarihi bir güne daha tanıklık edeceğinin altını çizen Başkan Seyfi Dingil,10 Mart Pazar günü saat 16.00’da İskenderun Anıt alanında gerçekleştirilecek büyük buluşmaya tüm bölge halkını davet etti.

Başkan Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir coşku ve heyecanla beklediklerini açıklamalarına ekledi.

YEREL SEÇİMLERDEN BAŞARI İLE ÇIKACAĞIZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her zaman olduğu gibi en güzel şekilde ağırlayacaklarını ve hazırlıkların devam ettiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil şunları söyledi:

“Dünya lideri, mazlumların gür sesi, liderimiz Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı her gelişinde olduğu gibi Pazar günü düzenlenecek olan mitingde de yine bağrımıza basacağız. İskenderun’umuz her zaman olduğu gibi yine tarih yazacak ve kendisine yakışan misafirperverliğinin en güzel örneğini tüm dünyaya gösterecektir. Cumhurbaşkanımızı kentimizde ağırlayacak olmak bizim için onur ve gururdur. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizi 10 Mart 2019 Pazar günü saat 16.00’da İskenderun anıt alanında düzenlenecek olan mitinge davet ediyorum"