BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN MİTİNG TEŞEKKÜRÜ

20190311tesekkur2İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İskenderun mitingine gösterdikleri yoğun katılım ve ilgi için tüm İskenderunlu vatandaşlara teşekkür etti. İskenderun’un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bağrına bastığını ve sevgisini gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı İskenderun’umuzda çok güzel şekilde ağırladık. Kendisi de bu coşkudan ve sevgiden memnun kaldığını dile getirdi. Miting alanında büyük bir coşku ve sevgi gösterisi vardı ”dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Allah'ın izniyle İskenderun’un bu sevgisi ve duruşu 31 Mart zaferinin habercisi ve şimdiden kutlaması olmuştur. İskenderunlu ve Hataylı hemşerilerimize yine meydanları tıklım tıklım doldurdukları için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.