İSKENDERUN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

20190411zabita1Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren İskenderun Belediyesi Zabıta Ekipleri kent genelinde denetimlerine devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatları ile çalışmaları yoğunlaştıran zabıta ekipleri, ana arterler ve sokaklarda yer alan kaldırımların, vatandaşların ve araç trafiğinin geçişlerini engelleyecek şekilde işgallerine karşı denetim yaptı. Zabıta ekipleri, kamusal alanları ve kaldırımlarda görüntü kirliliği oluşturan ve yayaların kaldırımlardan geliş geçişini engelleyen, izinsiz reklam tabelalarını ve dükkân sahiplerine ait eşyaları toplatarak işyerlerini uyardı.İzinsiz bölgelere yerlere afiş asanlar, dilenciler, izinsiz bölgelere hafriyat dökenler ve seyyar satılar konusunda denetimler yapan zabıta ekipleri gerekli uyarı ve yasal işlemleri yapmaya devam ediyor. Ekiplerin sık sık denetimlerini sürdüreceğini belirtti.