BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

20190415halk1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, her zaman halkın yanında olacaklarını belirtti. İskenderun Halkının hizmetin en güzeline layık olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı, millet parkında ve Sakarya Mahallesinde bulunan semt pazarında vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya gelerek sorun talep ve önerileri dinledi.

İSKENDERUN’UMUZ KAZANACAK

Halka hizmet noktasında durmadan çalışacaklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sık sık vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyoruz. Sorunları ilgili birimlere bildiriyoruz. Sosyal kültürel ekonomik yaşamsal tüm alanlarda İskenderun’umuz kazanacak. Yapacağımız her çalışmadan, gerçekleştireceğimiz her projeden hemşerilerimizin memnuniyet duyacağına yürekten inanıyorum“dedi.

İLÇEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,”Gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliği ile birlikte yürüteceğiz. Bu anlamda vatandaşlarımızın görüş öneri ve düşüncelerini önemsiyoruz. Katılımcı şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı’ya yeni görevlerinde başarılar dileyen vatandaşlar ile çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler.