BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI ANNELERE KARANFİL DAĞITTI

20190513karanfil1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Anneler Günü dolayısıyla İskenderunlu annelere karanfil dağıttı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Anneler Günü nedeniyle İskenderun şehitliğinde mezarlık ziyaretinde bulunan annelere, beyaz melek bakım evinde kalan annelere, belediye sosyal tesislerinde ve Millet parkında annelere karanfil dağıttı.

BAŞIMIZIN TACI ETMELİYİZ

Tüm kadınların Anneler Günü'nü kutlayarak, Anneler gününün çok önemli ve özel bir gün olduğunu ifade eden Başkan Tosyalı,” Annelerimizi yılda bir kez değil, yılın her günü hatırlayarak başımızın tacı etmeliyiz. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur. Vefakâr ve cefakâr analarımız, eşlerimiz ve hanım kardeşlerimiz milletimizin bugünü ve geleceğidir.”dedi.

ANNELER GÜNÜNÜ BİR KEZ DAHA KUTLUYORUM

Başkan Tosyalı,” Yaşamın her anında bizleri onurlandıran, sabırla kutsal annelik görevini omuzlayan; merhametini, sevgisini ve emeğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen başımızın tacı tüm hanım kardeşlerimize saygılı olalım, onlarla sevginin diliyle konuşalım. Tüm annelerimize sevdikleri ile birlikte uzun ömürler diliyorum" şeklinde konuştu.