İSKENDERUN BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SİNEMA GÜNLERİ DÜZENLİYOR

20190514resimİskenderun Belediyesi öğrencilere yönelik sinema günleri düzenliyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatları ile Kültür Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşecek sinema günleri ilk okul ve orta okul öğrencilerine yönelik düzenleniyor.

HAFTANIN BELİRLİ GÜNLERİNDE

Düzenlenen ücretsiz sinema günleri hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde düzenleyeceğimiz öğrencilere yönelik ücretsiz sinema günlerini İskenderun İlçe Milli eğitim müdürlüğü ile programlayacağız. Haftanın belirli günlerinde ve saatlerinde düzenlenecek olan sinema günlerine öğrencilerimiz yoğun ilgi göstereceğine inanıyoruz. Bu konuda gerekli çalışmalar yapıldı.”dedi.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Başkan Fatih Tosyalı,” Sinema günleri kapsamında öğrencilere yönelik eğitici ve öğretici film gösterimi yapılacak. İlk sinema gösterimi 22 Mayıs 2019 tarihinde öğrencilere belediye kültür merkezimizde izlettirilecek. Belediye olarak toplumun her kesimine hizmet etmenin gayretinde olacağız ”diye konuştu.