BAŞKAN TOSYALI SİNEMA İZLEYEN ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

20190522sinema1İskenderun Belediyesinin öğrencilere yönelik düzenlemiş olduğu sinema günleri devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatları ile Kültür Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen sinema günleri ilk okul ve orta okul öğrencilerine yönelik düzenleniyor.

ÜCRETSİZ SİNEMA GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da Kültür merkezinde sinema izleyen Denizciler Çamlık ilk okulu ve ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,” Sinema günlerini öğrenciler çok sevdi. Ücretsiz sinema günlerinde çocuklara özel film gösterimleri yapılıyor. Sadece yol kaldırım değil sosyal belediyeciliği de en iyi şekilde yürütmeye gayret ediyoruz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin mutluluğu için çalışıyoruz." diye konuştu.

Öğrenciler ise kendilerine böylesine güzel bir imkan sunan belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ettiler.