BAŞKAN FATİH TOSYALI'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Ramazan bayramı nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı. Başkan Tosyalı,yazılı mesajında şunları kaydetti:

"Bayramlar insanları birbirlerine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut veren, birlik ve beraberliği sağlayan özel günlerdir.

Bir Ramazan Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.

Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir.

Bu duygularla, başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm halkımızın mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum"