BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

20190610calisma7İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları ile birlikte şekere -ismet İnönü mahallesi bölgesinde ve Çankaya mahallesinde incelemelerde bulundu.

YÜK KAMYONLARINA ALTERNATİF GÜZERGÂH

İsmet İnönü Mahallesi sakinlerinden gelen yoğun talep üzerine yük kamyonları için bir çözüm arayışına girdiklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı ,”İsmet İnönü Mahallesi 749.sokaktan geçen taş ocağı, iş ve yük kamyonları için alternatif yol güzergâhı belirleme çalışması yapıyoruz. Bu çalışmayla hem trafiği rahatlatacak, hem de kamyon geçişi nedeniyle oluşan gürültü ve çevre kirliliğinin çözümüne katkı sağlayacağız. Bu konuda muhtarımız ile de fikir alışverişi içerisindeyiz “dedi.

SEYİR TERASLARI YAPILACAK

Daha sonra kent genelinde seyir terası yapılacak olan bölgelerde incelemelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” Belediyemiz tarafından kentimizin önemli noktalarında yapacağımız seyir terasları alanlarında incelemelerde bulunduk. Yapacağımız seyir terasları vatandaşlarımızın yeni sosyal yaşam alanlarından olacak. Bu konuda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.