İSKENDERUN BARIŞ, HUZUR VE KARDEŞLİK KENTİDİR

20191009akad5İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’un barış huzur ve kardeşlik kenti olduğunu belirtti. AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

HER ZAMAN BİRİZ BERABERİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkan Fatih Tosyalı,” Bizler memleketimiz de birlik, beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Burada yaşayan her insanın bir değer olduğuna inanıyoruz. İskenderun’da yüzyıllardır farklı kültürdeki inançtaki insanlar kardeşlik, sevgi, saygı içerisinde yaşamaktadırlar. Birlik ve beraberliğimiz her daim devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Belediye Başkanı Tosyalı,” Belediye olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her mahalleye eşit hizmet götürüyoruz. Kentimizin gelişimi adına sizlerin de düşünceleri, öneri çok önemli. Her zaman ortak akıl ile tüm sorunların çözülebileceğine inanıyoruz “şeklinde konuştu

AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya çalışmalarında başarılar dilediler.