PARKLARDA GENEL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

20191010park2İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelindeki parklarda yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler kent merkezi ve sahil Barış Manço parkının, kamelyaların ve yeşil alanlarda bakım, onarım, tamirat işlemlerini yapıyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyoruz. Çalışmalar kapsamında çok sayıda parkın çocuk oyun gruplarını ve bankları yenileyen ekiplerimiz, parklara spor aletleri, oyun gruplarının yanı sıra parkların zeminini çocukların güvenliği için kauçuk ile kaplanıyor” dedi.

PARKLARIMIZI BİRLİKTE KORUYALIM

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,“ Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından parklarda kamelyaların, çocuk oyun grupları ve spor aletlerin bakım-onarım ve yenileme çalışması yapılıyor. Kent genelinde bulunan parkların bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, parklarda bulunan spor aletlerin değişimi yapılarak bakım-onarımın yanı sıra oyun grupların temizlenip tamiratı yapılıyor. Yapılan hizmetlere sahip çıkalım. Parklarımızı birlikte koruyalım ” diye konuştu.