BAŞKAN FATİH TOSYALI MECLİS ÜYELERİNE ROZET TAKTI

20191104rozet1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,halka hizmet noktasında meclis üyeleri ile birlikte her zaman iletişim halinde olduklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,kasım ayı meclis toplantısı öncesinde belediye meclis üyelerine yeni rozetlerini taktı.

ORTAK AKIL İLE HAREKET EDİYORUZ

İskenderun'a hizmet noktasında her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,"Kasım ayı olağan meclis toplantısı öncesinde belediye meclis üyelerimize yeni rozetlerini taktık. Birlik ve beraberlik içerisinde kıymetli halkımıza belediye meclisi olarak en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz "dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Önümüzdeki dönem içerisinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.Her zaman belediye meclis üyelerimizle ortak akıl çerçevesinde hareket edeceğiz.Hepimizin amacı İskenderun'a hizmet etmektir.Bu mecliste önemli hizmetlere hep birlikte imza atacağız"şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı daha sonra Belediye meclis üyelerine tek tek rozetlerini takarak, başarılar diledi.