İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI: CAMİİ VE İBADETHANE TEMİZLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ

20191129cami1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelindeki camii ve ibadetlerinin temizliğine büyük önem verdiklerini belirtti. İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri camiilerin ve ibadethanelerin temizlik işlemlerini aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Demirçelik Sitesi Merkez Camii, Nuri Üysen Camii ve Atıksuyu Fevzi Çakmak Camiinin genel temizlik işlemlerini gerçekleştirdi.

“SAĞLIKLI MEKAN HUZURLU İBADET"

Caddeler, park ve sokakların yanı sıra camii ve ibadethanelerin de sağlık kurallarına uygun olarak temizlenmesine dikkat ettiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Camii temizliğimiz sayesinde ilçe sakinlerimiz daha sağlıklı ve huzurlu  ortamda ibadet ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ibadethanelerimizi kısa sürede temizliyor. Profesyonel araçlarımız ve deneyimli ekiplerimizle çalışarak hijyen ve sağlık koşullarına dikkat ediyoruz " diye konuştu.