İSKENDERUN BELEDİYESİ PERSONELİNE İŞARET DİLİ KURSU

20191129isaret1İskenderun Belediye Başkanlığı tarafından personellerine yönelik işaret dili kursu açıldı. İskenderun Belediye Başkanlığı ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ortaklaşa işaret dili kursu açtı. İşaret dili kursunu tamamlayan personele sertifika verileceğini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediyeye gelen işitme engelli vatandaşlara yardımcı olabilmeyi amaçladıklarını belirtti.

Tosyalı, “Belediyemizde çalışan personellerimiz için işaret dili kursu başlattık. İşaret dili kursumuzun sonunda personellerimize sertifikaları verilecek. Amacımız, belediyemize gelen işitme engelli vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek dertlerine derman olabilmektir. Belediyemizin hizmetleri her kesimden halkımıza yapılıyor, buna engelli kardeşlerimiz de dahildir” dedi