YENİLENEN KÜLTÜR SARAYI AÇILIYOR

20200212kultur3İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yenileme çalışmaları biten İskenderun Belediyesi Kültür Sarayının hizmete açılacağını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 13 Şubat Perşembe günü saat:18.30’da düzenlenecek açılış programına tüm İskenderun halkını davet etti.

İskenderun Belediyesi Kültür sarayında devam eden yenileme bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının tamamlandığı belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Kültür Sarayımız yenilenen konsepti ve hizmet anlayışı ile kıymetli hemşerilerimizin hizmetine açılıyor. Sevilen Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın şiir dinletisi ile düzenlenen açılış özel programımıza tüm halkımız davetlidir ”dedi.

İSKENDERUN’A DEĞER

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı,” Kıymetli hemşerilerimize daha güzel, daha kaliteli hizmet verebilmek adına Belediyemize ait kültür sarayında bir süre önce başlatılan yenileme, bakım, onarım, düzenleme, peyzaj çalışmalarını tamamlandı. Kültür sarayımız baştan aşağıya yenilendi. Hemşerilerimize ve sanatseverlere hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a Değer ”şeklinde konuştu.