BAŞKAN FATİH TOSYALI: FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ

20200318zabita1İskenderun’da zabıta ekipleri fiyat denetimi gerçekleştirdi. İskenderun Belediyesi zabıta ekipleri korona virüsü sebebiyle talebin arttığı hijyen ürünlerinde anormal fiyat artışının önüne geçmek için işletmelerde fiyat denetiminde bulundu.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Ekipler özellikle hijyen ve gıda ürünlerinde yaşanan yüksek fiyat artışının önüne geçmek için ilçe genelindeki market ve toptancılarda denetimler gerçekleştirdi.

Özellikle kolonya, sabun gibi hijyen ürünleri ve gıdaların yer aldığı rafları gezen ekipler, fiyat kontrollerinde de bulundu.

FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ

Denetimlerin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”

Korona virüs nedeniyle oluşan hassasiyeti istismar eden fırsatçılara göz açtırmayacağız. Vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için gerekli denetimleri yapmayı sürdüreceğiz. Halk sağlığının söz konusu olduğu böylesine kritik bir süreçte haksız kazanç elde etmek isteyen hiç kimseye fırsat vermeyeceğiz ” dedi.