İSKENDERUN BELEDİYESİ PARK BEHÇE MÜDÜRLÜĞÜ ÇINARLI’DA KEMAL BAHRİYELİ PARKINI YENİLİYOR

20170313park1İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Çınarlı Mahallesinde yer alan mevcut parkta düzenleme çalışmaları yapılıyor. Çınarlı mahallesinde ki alanın kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılması planlanıyor. Kent genelinde yapılan park çalışmaları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz kent genelindeki parklarda düzenleme ve yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. İskenderun’da mevcut parklarımızın her birinde yaza hazırlık olarak zaten rutin çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle çocuklarımızın daha güvenli olarak parklarımızda oynayabilmeleri için oyun guruplarını gerekirse yenileyip tüm oyun guruplarının zeminlerini bakımdan geçiriyoruz” dedi.

MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞTURUYORUZ

Vatandaşlarımızın huzurla dinlenebilecekleri ortamları oluşturma gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil,” İlçe genelinde parklarımız modern görünüme kavuşturuyoruz. Kısa süre sonra modern bir görünüme kavuşacak parkımız vatandaşlarımızın rahatlıkla gideceği bir alan olacak. Anne babalar keyifle vakit geçirirken, çocuklar da oyun alanında eğlenebilecek” şeklinde konuştu. dedi.