İSKENDERUN BELEDİYESİ TARAFINDAN AÇILAN AHŞAP BOYAMA KURSLARI DEVAM EDİYOR

20170413kurs1İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde haftanın belirli günlerinde verilen eğitimlerde bayan kursiyerler ahşap boyamayı öğreniyor. El emeği göz nuru çok sayıda çalışmayı ortaya koyan bayan kursiyeler kadınlara yönelik sunulan bu tür eğitim programlarından büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada,” bayanlara yönelik aktiviteler Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile devam ediyor. Yeni açılan ahşap boyama kursuna yoğun ilgi var. Bayanlara yönelik kurslarımız devam edecek. Zaman içerisinde Kültür Sanat alanında belediye olarak güzel çalışmalarla adımızdan söz ettireceğimize inanıyorum. “dedi.

Kurslara katılan kursiyerler, İskenderun Belediyesinin bu tür kurslarından oldukça memnun olduklarını ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür ettiler