BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:NUMUNE MAHALLESİ ASFALTLANIYOR

20170415asfalt1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirtti. İskenderun’da ulaşımı daha rahat hale getirmek için yeni, yol açma, mevcut yolların bakım ve onarımını yaptıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” yollara sıcak asfalt kaplama çalışmaları program dâhilinde sürüyor. Ekipler Numune Mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda daha önce belirlediğimiz ana arterlerde sıcak asfalt çalışması yaparak şehir için yollarımız daha güzel ve sağlıklı hale geliyor” dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

İskenderun genelinde asfaltsız yol bırakmayacaklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Asfaltlama seferberliğimiz tüm hızıyla devam edecek. Çalışmalar kapsamında eski asfaltlar sökülüp, yerine sıcak asfalt dökülüyor. Kentin farklı noktalarında hava şartları müsait olduğu süre içerisinde muhtarlarımız ile iletişim halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz ” diye konuştu.