İSKENDERUN BELEDİYESİ EKİPLERİ SAHİLDE DÜZENLEME VE BAKIM ÇALIŞMASI YAPIYOR

20170415sahil1İskenderun Belediyesine bağlı ekipler sahilde düzenleme ve bakım çalışması yapıyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler yaz aylarında yoğun bir şekilde kullanılan sahil bandında mevsim şartlarının normalleşmesi ile birlikte çalışmalarını hızlandırdı.

YOĞUN BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDEYİZ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bir yandan sahilde çimleme ve düzenleme çalışması yaptığını belirterek,” Diğer yandan ekipler çeşitli sebeplerle tahrip olan parkelerin bakım ve onarımını yapıyor. Ekipler sahil yolu üzerinde bulunan müstakil alan üzerlerinde çalışmalarını hızlandırdı. İskenderun halkının yaz aylarında yoğun olarak kullandığı sahil alanını daha güzel hale getirebilmek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz” dedi.

SAHİLİMİZİ DAHA DA GÜZELLEŞTİRİYORUZ

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Sahil şeridi boyunca gerek spor amaçlı gerekse yürüyüş yapan vatandaşlarımızın işlek olarak kullanmaya başladığı güzergâhlar üzerinde hava şartlarının düzelmesi ile birlikte yeşillendirme çalışmalarına başlandı. Yeşillendirme çalışmalar kapsamında, yeşillendirilecek alanların toprak dolguları yapılıyor ve tesviye çalışmaları yürütülüyor. Bu arada ağaç dikimleri ve çim ekimleri yapılarak sahilimizi daha da güzelleştiriyoruz” şeklinde konuştu.