BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL SAHİL CAMİİ İNŞAATINI İNCELEDİ

20170420cami1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii projesinin hızla devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kaba inşaatı büyük oranda tamamlanmak üzere olan sahil camii projesinin inşaatında incelemelerde bulundu.

KENTİN SEMBOLÜ OLACAK

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, caminin kente ayrı bir güzellik katacağını belirterek,”Sahilde devam eden Nihal Atakaş Camii inşaatı hakkında şantiye şefleri ve mühendislerden bilgiler aldık. Çalışmalar büyük bir hızla ve titizlikle devam ediyor. Son derece detaylı bir şekilde projelendirilen camide çalışmalar titizlikle sürüyor. Bu eserin kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte olmasını arzu ediyoruz. Cami inşaatındaki çalışmalar planlama doğrultusunda gidiyor ”dedi.

ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YAPILIYOR

Çalışmaların titizlikle yapıldığını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Caminin minare bölgesinde ve kubbe kısmında çalışmalar devam ediyor. Bu anlamda Caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever işadamımız Recep Atakaş’a çok teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbim hayırlısıyla hep birlikte caminin açılışını da yapmayı bizlere nasip etsin inşallah” diye konuştu.