YARALI GÜVERCİNE İSKENDERUN ZABITASI SAHİP ÇIKTI

20170420veteriner1İskenderun’da yolda yaralı halde bulunan güvercine zabıtalar sahip çıktı. Şimdiye kadar başta yaralı köpek, kuş ve leylek olmak üzere onlarca hayvana sahip çıkarak yaşamasını sağlayan İskenderun Belediyesi Zabıta görevlileri, yine örnek bir davranışa imza attı.

İskenderun Şehit Pamir caddesinde devriye görevinde bulunan Zabıta Ekipleri yol kenarında yaralı olduğu için uçamayan bir güvercin gördü.

Ekipler, yerde uçamayan güvercini alarak belediyenin hayvan barınağına getirdi.

Zabıta Ekipleri ,"Yolun kenarında bir güvercin gördük. Yanına gidince uçamadığını fark ettik. Hemen güvercini alarak hayvan barınağına getirdik. Veteriner hekime güvercini teslim ettik. Her can bizler için büyük önem taşıyor” diye konuştular.

Veteriner hekim Gökhan Harbiyeli ise güvercinin tedavisinin ardından yeniden doğaya bırakılacağı söyledi.