İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:DENİZCİLER’DE YOLLAR SICAK ASFALT İLE KAPLANIYOR

20170511asfalt1İskenderun Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmaları kapsamında Denizciler Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Denizciler’de ana caddelerde ve ihtiyaç olan noktalarda yolları sıcak ile kaplanıyor.İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç ile birlikte asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

HALKIMIZA HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Beleye Başkanı Seyfi Dingil,” Çalışmalar şuanda farklı noktalarda devam ediyor. Kent genelinde eş zamanlı olarak da birçok hizmeti gerçekleştiriyoruz. İskenderun genelinde sıcak asfalt çalışmaların tüm hızıyla sürüyor.Hava şartlarının normalleşmesi ile birlikte  plan dâhilindeki tüm yolları sıcak asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz. Asfalt çalışmaları konusunda belediye olarak üzerimize düşen ve ilçe sınırları içerisindeki görevi yapıyoruz” diye konuştu.

YOLLAR MODERNLEŞİYOR

Başkan Seyfi Dingil,"Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda her zamankinden daha güçlü bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Birçok mahallemizin yollarını sıcak asfaltla kapladık. Bu konuda son derece ciddi çalışmalara imza atıyoruz. İskenderun sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere sıcak asfalt hizmetini götürüyoruz. Halkımız bu hizmetleri sonuna kadar hak ediyor. İskenderun’u başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştirerek, her konuda imrenilen bir kent yapıncaya kadar çalışacağız” diye konuştu.

Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç ise asfalt çalışmalarından dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.