İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:DENİZCİLER ATATÜRK CADDESİ ASFALTLANARAK TRAFİĞE AÇILDI

20170515fen1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler Atatürk caddesinin asfaltlanarak trafiğe açıldığını belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.

YOLUN ŞERİT ÇİZGİLERİ ÇEKİLDİ

İskenderun her bölgeye hizmet götürme gayretinde olduklarını ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Denizciler bölgesine her yönden hizmet etmeye devam ediyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan her yere eşit hizmet götürüyoruz. Denizciler mahallesinin en büyük caddesi asfaltlanarak trafiğe açıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hızlı ve titiz bir şekilde asfaltlama çalışması yaptı. Yol güzergâhı şerit çizgilerinin çekilmesinin ardından trafiğe açıldı. Böylelikle vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı bu ana caddemiz daha modern daha güzel oldu” dedi.

İSKENDERUN'DA YOLLARIN MODERNLEŞİYOR

Kentin birçok noktasında buna benzer çalışmaların devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Kent genelinde son derece kaliteli asfalt çalışması yapılıyor. Uzun ömürlü olacak şekilde titizlikle yürütülen çalışmalar son derece dikkatli yapılıyor. Yapılan çalışmalar bölge esnafının ve vatandaşının takdirini topluyor. Tüm bu çalışmalar İskenderun halkına en iyi hizmeti verebilmek için” şeklinde konuştu.

Bölgede bulunan esnaflar ve vatandaşlar ise çalışmalarından dolayı Bakan Seyfi Dingil'e teşekkür ettiler.