İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL:İSKENDERUN’DA YOLLARI SICAK ASFALT İLE KAPLIYORUZ

20170515asfalt1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da yolları sıcak asfalt ile kapladıklarını belirtti.Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Raif Paşa Caddesinde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK

Fen İşleri ekipleri tarafından yapılan asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” ilçenin dört bir yanında yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürüyor. İskenderun’u daha güzel, daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. İskenderun Belediyemizin asfalt serim ekibi gece gündüz demeden çalışıyor. Kentin en ücra köşesine kadar yolları sıcak asfalt ile kaplıyoruz" dedi.

İskenderun’un birçok noktasında devam asfalt çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “İskenderun’u daha güzel daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaları sürdürüyoruz. İskenderun Belediyesi Fen İşleri bu manada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Başta yeni yol yapımı, yol açımı ve asfalt serimi olmak üzere İskenderunluların yaşam kalitesini daha da yukarıya çıkaracak çalışmaları yürütüyoruz “ dedi.

Başkan Seyfi Dingil,”Kentin birçok farklı noktasında çeşitli nedenlerle bozulan tahrip olan yollarda ise yama çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut yollarımız n onarımı ve bakımı vatandaşımızın ve araç sürücülerinin rahatlıkla kullanabileceği modern yollar haline geliyor”şeklinde konuştu.