03.09.2018 PAZARTESİ GÜNÜ ALINAN MECLİS KARARLARI

20180903meclisİskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere Belediye Meclis Salonunda toplandı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında toplanan mecliste gündemde bulunan tek madde görüşüldü. Düzenlenen mecliste bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Dünya barış gününün tüm dünyaya barış, refah ve huzur getirmesini dileyerek Zabıta Haftasını da kutladı.

Yapılan gündem dışı konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Gündemde bulunan:

1- Belediyemizde görev yapmakta iken sözleşmesi sona eren ve tekrar sözleşmesi yenilenmeyen Meltem Merve BİÇER, Gaziantep 2. İdare Dava Dairsine istinafta bulunmuş ve mahkeme istinaf başvurusunu kabul etmiş ve davacının yapılan işlemin iptali ile görevine iadesine karar vermiş olup, kurumumuzda halihazırda boş sözleşmeli mühendis kadrosunun bulunmamasından dolayı mahkeme kararının ivedilikle yerine getirilebilmesi için 1 adet mühendis kadrosunun tadil edilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi. Oy birliği ile kabul edildi.