BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI'DAN KADİR GECESİ MESAJI

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,pek çok manevi değeri bünyesinde barındıran Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bin aydan bile daha hayırlı olan Kadir gecesine ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Kadir Gecesi dolayısı ile bir mesaj yayınladı: Başkan Tosyalı,mesajında şunları kaydetti:

" Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği özel bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır.

Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığ ıbin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, tüm insanların birlik, beraberlik, bolluk, bereket, yardımlaşma ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni eder, bu duygu ve düşüncelerle; tüm İslam aleminin Kadir gecesini tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.    "