İSKENDERUN BELEDİYESİ MASKE ,KOLONYA TALEPLER İÇİN WHATSAPP HATTI OLUŞTURDU

20200427talepİskenderun Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşların maske, kolonya vb.taleplerini daha hızlı bir şekilde alabilmek için Whatsapp iletişim hattı kurdu. Konu ile ilgili bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"koronavirüs ile mücadelede belediye olarak tüm ekiplerimiz ve ekipmanlarımız ile büyük gayret içerisinde çalışıyoruz"dedi.

WHATSAPP HATTI HİZMETTE

Başkan Tosyalı,"Görüldüğü gibi bizler,sizler için 7/24 sahadayız.Bu zorlu süreçte size bir telefon kadar yakınız. Bugünden itibaren kolonya, maske v.b. taleplerinizi,0533 190 86 98 No'lu Whatsapp hattımızdan yapabilirsiniz. Tarafımıza ulaşacak maske ve kolonya talepleri hızlı bir şekilde ilgili birimlere aktarılacak ve dönüşü de kısa sürede vatandaşlarımıza sağlanacak "dedi.

EVDE KALIN SAĞLIKLI KALIN

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ayrıca,"maske dağıtımımız belediyemiz ana binasındaki Kültür Müdürlüğü (Eski Evlendirme Dairesi) önünden sabah 08:00 ile 17:00 saatleri arasında devam edecek olup bizzat bu adrese gelerek temin edebilirsiniz.Bizim için önemli olan halkımızın sağlığı "şeklinde konuştu.