GÖRME ENGELLİ VATANDAŞIN İSTEĞİNİ BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI YERİNE GETİRDİ

20200726engelliİskenderun'da görme engelli bir vatandaşın deniz kenarında gezme isteğini İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı yerine getirdi. Görme engelli S.S. , Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Belediye personeli aracılığı ile telefonda görüşerek deniz kenarında gezme isteğini iletti. Ardından Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın talimatı ile Kültür Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık Hizmeti Birimi harekete geçti. Görme engelli S. S.'i evinden alıp sahilde gezinti yaptıran ekipler tekrar evine kadar bıraktı.

TARİHİ ESKİ ADLİYE BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

20200724tarihiİskenderun eski adliye binasında restarasyon çalışmaları devam ediyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol, Baro Temsilcisi Av. Sevinç Çakıcı,Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Kd. Binbaşı Oğuz Emre Çiçek,İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Ferit Gül ile birlikte restarasyon çalışmaları devam eden eski adliye sarayında incelemelerde bulundu.

KENT GENELİNDE BOZUK YOL BIRAKMAYACAĞIZ

20200724asfaltİskenderun Belediyesi ilçe genelindeki yollarda bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Fen işleri müdürlüğü ekipleri yollarda asfalt yama ve bakım hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor. İskenderun Belediyesi ekipleri Yenişehir Mahallesi yollarında başlattığı asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdi.

VATANDAŞLAR ,İSKENDERUN BELEDİYESİNİN EV SAĞLIK HİZMETİNDEN MEMNUN

20200718saglik1İskenderun Belediyesi isteğe bağlı evde tedavi hizmetiyle ihtiyacı olan hastanın ayağına sağlık hizmeti götürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın talimatıyla kurulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepler üzerine belli bir program çerçevesinde ekipler yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İSKENDERUN BELEDİYESİ GEZİCİ KÜTÜPHANESİ AZGANLIK VE AKÇAY’DA HİZMET VERDİ

20200712kitap1İskenderun Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gezici Kütüphanesinin bu seferki durağı Azganlık ve Akçay mahalleleri oldu. Akçay ve Azganlık muhtarlıkları önünde öğrencilere ve vatandaşlara hizmet veren İskenderun Gezici Kütüphanesi çocukları kitaplarla buluşturdu. İskenderun Gezici Kütüphanesi’nde çocuklara ücretsiz boyama kitabı ve boya kalemleri hediye edilirken etkinliklerden oldukça memnun kalan çocuklar İskenderun Belediyesi’nin bu anlamlı hizmetinden dolayı teşekkür ettiler.

İSKENDERUN BELEDİYESİNİN LARVA VE UÇKUN İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

20200720uckunİskenderun Belediyesinin larva ve uçkun ile mücadelesi aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri Sakarya ve Yunus Emre Mahallesinde durgun su birikintilerinde, inşaat altlarında biriken sular, kanallar ve larva üremesi muhtemel alanlarda larvaya yönelik ilaçlama çalışmalarının yanı sıra mahalle içlerinde de çöp konteynerlerinde üremesi muhtemelen karasineklere karşı ilaçlama çalışması yaptı.

DENİZ ALAYI KOMUTANI’NDAN BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’YA VEDA ZİYARETİ

20200711vedaİskenderun Deniz Er Eğitim Alay Komutanı olarak görev yapmakta iken İzmir / Foça AMF Deniz Piyade Tugay Komutanlığına tayini çıkan Dz. Albay İbrahim Özdoğan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya veda ziyaretinde bulundu. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İlçemiz ve ülkemiz için çok değerli hizmetleri bulunan komutanımızın yeni görevinde de başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Bundan sonraki yaşamında ve yeni görev yerinde kendilerine ve ailesine sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Dz. Albay İbrahim Özdoğan ise iyi dileklerinden dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

Ziyaret sohbet ortamında devam etti.