İSKENDERUN BELEDİYESİ AYAK TENİSİ ( FUTNET) TURNUVASI BAŞLADI

20210816futnetİskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası Başladı. Sosyal ve kültürel alanda birçok aktiviteyi vatandaşlarımızla buluşturan İskenderun Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ayak Tenisi turnuvası, renkli ve güzel görüntülerle başladı. 12 Ağustos Dünya Gençlik Günü dolayısı ile Belediye sahil spor kompleksinde düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvasının başlama vuruşunu Başkan Fatih Tosyalı yaptı.

BAŞKAN FATİH TOSYALI:YAZ SPOR OKULLARIMIZ DEVAM EDİYOR

20210816sporİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,yaz spor okullarının devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Belediye Spor Kompleksinde devam eden ve yaz spor okullarında eğitim gören genç sporcular ile bir araya geldi.

Genç sporcular ile sohbet eden Başkan Fatih Tosyalı,"Belediyemiz Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları devam ediyor.Spor tesislerimizde farklı branşlarda eğitimler alan genç kardeşlerimiz ile bir araya gelerek sohbet ettik.Belediye olarak spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecek "dedi.

YAYLA SAKİNLEREN BAŞKAN TOSYALI'YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ

20210816yaylaİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,kentin her noktasına hizmet götürdüklerini belirtti.Başkan Fatih Tosyalı,AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel,AK Parti ilçe Başkanı Abdulkerim Güven ve meclis üyeleri ile birlikte İskenderun'a bağlı yaylalarda vatandaşlarla bir araya geliyor. Yayla sakinleri ise ,Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya yaylalara yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

OTOBAN BAĞLANTI YOLLARI TRAFİĞİ RAHATLATACAK

20210901otobanİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,otoban bağlantı yollarının trafiği rahatlatacağını belirtti.Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekilimi Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, Meclis Üyeleri, Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan, Karayolları Genel Müdürlüğü Otoyol Proje Şube Müdürü Arif Sezer, Hatay İl Sağlık Müdürümüz Mustafa Hampolat,Şoförler Odası Başkanı Erol Akın, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz ve beraberindeki heyet ile birlikte proje yerlerinde incelemelerde bulundu.

İSKENDERUN BELEDİYESİNDE TOPLU İŞ SÖZLEMESİ İMZALANDI

20210601sozlesmeİskenderun Belediyesi ile HAK-İŞ Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası arasında KHK ile kadroya geçen 429 Belediye işçisini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesine göre işçilerin ücretlerinde ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapıldı. İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, “Tarafların taleplerini ve tekliflerini ortak paydada buluşturarak, 01/01/2021 ile 31/12/2022 tarihlerini kapsayacak bir sözleşmeye imza attık. İlçemiz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

İSKENDERUN KÖRFEZ KATI BİRLİĞİ TOPLANDI

20210601korfezİskenderun Körfez Katı Atık Birliği olağan aylık toplantısını gerçekleştirdi. İskenderun Körfez Katı Atık Birliği Başkanı Fatih Tosyalı başkanlığında gerçekleştirilen yönetim toplantısında çevre ve temizlik hizmetleri ele alındı. Düzenlenen toplantıya Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin,Payas Belediye Başkanı Bekir Altan,Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül,Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve Katı Atık Birliği Müdürü Mahmut Kalaycıoğlu katıldı.

BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN "18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ" MESAJI

20210318meb1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Çanakkale Zaferi'nin 106. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Çanakkale ruhunun canlı tutulması ve genç nesillere aktarılmasının önemli olduğunu söyledi.

BAŞKAN FATİH TOSYALI, ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

20210316toplanti1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, halka hizmet noktasında çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’da düzenlenen AK Parti istişare ve değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada, İskenderun’u hak ettiği noktaya elbirliği ile taşıyacaklarını belirtti. Düzenlenen toplantıya AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ,AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal ,AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ,meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.