İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN EMLAK VERGİSİ UYARISI

20200602emlakYılda iki taksit halinde ödenen emlak vergisi, çevre ve temizlik vergilerinin ilk taksit ödemeleri 1 Haziran Pazartesi günü sona eriyor. Belediyeden yapılan açıklamada emlak ve çevre temizlik vergilerinin 1. taksit ödemeleri için son günün 1 Haziran Pazartesi günü olduğunu belirtilirken vatandaşların mağdur olmamaları için ödemelerini son güne bırakmaması gerektiğini bildirildi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ EKİPLERİ ŞEHRİN DÖRT BİR TARAFINDA

20200602fenisleri1İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde birçok konuda çalışmalarını doludizgin sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İskenderun sınırları içerisinde birçok mahallede, cadde ve sokaklarda bozulan yolların asfalt yama ile onarım çalışmaları devam ederken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İSKENDERUN BELEDİYESİ PARK-BAHÇE EKİPLERİ DAHA YEŞİL VE GÜZEL BİR İSKENDERUN ÇALIŞIYOR

20200602yesil1İskenderun Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir tarafında çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler şehir genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım, ağaçlandırma ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, sulama, park bakım ve revize çalışmalarının hız kesmeden sürdürüyor.

BAŞKAN FATİH TOSYALI, HAFTA SONUNDAKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

İskenderun Belediyesinin asfalt çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, farklı bölgelerde yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başka Fatih Tosyalı,"Çarşı merkezinde asfalt dökümü yapılan bölgelerde Savaş Mahallesi Muhtarımız ve Yenişehir Mahallesi Muhtarımız ile birlikte incelemelerde bulunduk.Daha sonra asfalt makinasına çıkarak yollara sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdik.Tüm mahallelerde çalışmalarımız aralıksız devam edecek "dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ LARVA MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR

20200513temizlik1İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri larva mücadelesini farklı mahallelerde sürdürüyor. Ekipler haşere ve larva mücadelesi için farklı mahallelerde ilaçlama çalışması yapıyor. Durgun su birikintileri, dereler, kanallar, inşaat suları, fosseptikler, rögarlar ve mazgallarda yapılan larva ilaçlamaları kapsamında İskenderun Belediyesi sorumluluk alanındaki mahalleler ilaçlanırken her gün en az iki mahallede ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN FATİH TOSYALI,YAŞLI VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

20200513yasli1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Toplumun temel dinamiklerinden olan aileye, ailemizin tüm fertlerine ve özellikle de büyüklerimize saygı Türk toplumunun en önemli hasletlerinden biridir ”dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, normalleşme süreci kapsamında ikinci kez dışarı çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kentin sokak, cadde parklarında bir araya gelerek sohbet etti.

ŞEHİT PAMİR VE ULUCAMİ CADDESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

20200512cami1İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatı ile Şehit Pamir ve Ulucami caddesinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.