BAŞKAN FATİH TOSYALI, HAFTA SONUNDAKİ ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

İskenderun Belediyesinin asfalt çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, farklı bölgelerde yürütülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başka Fatih Tosyalı,"Çarşı merkezinde asfalt dökümü yapılan bölgelerde Savaş Mahallesi Muhtarımız ve Yenişehir Mahallesi Muhtarımız ile birlikte incelemelerde bulunduk.Daha sonra asfalt makinasına çıkarak yollara sıcak asfalt dökümü gerçekleştirdik.Tüm mahallelerde çalışmalarımız aralıksız devam edecek "dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ LARVA MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR

20200513temizlik1İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri larva mücadelesini farklı mahallelerde sürdürüyor. Ekipler haşere ve larva mücadelesi için farklı mahallelerde ilaçlama çalışması yapıyor. Durgun su birikintileri, dereler, kanallar, inşaat suları, fosseptikler, rögarlar ve mazgallarda yapılan larva ilaçlamaları kapsamında İskenderun Belediyesi sorumluluk alanındaki mahalleler ilaçlanırken her gün en az iki mahallede ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN FATİH TOSYALI,YAŞLI VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

20200513yasli1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Toplumun temel dinamiklerinden olan aileye, ailemizin tüm fertlerine ve özellikle de büyüklerimize saygı Türk toplumunun en önemli hasletlerinden biridir ”dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, normalleşme süreci kapsamında ikinci kez dışarı çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kentin sokak, cadde parklarında bir araya gelerek sohbet etti.

ŞEHİT PAMİR VE ULUCAMİ CADDESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

20200512cami1İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde başlattığı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatı ile Şehit Pamir ve Ulucami caddesinde dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

MAHALLE MUHTARLARINDAN BAŞKAN FATİH TOSYALI'YA TEŞEKKÜR

20190415halk8İskenderun'da mahalle muhtarları koronavirüs ile yapılan etkin mücadeleden dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya teşekkür ettiler. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, koronavirüs önlemleri kapsamında yapılan çalışmalar ve hizmetler ile ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla kentimizde görev yapmakta olan mahalle muhtarlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor.

ŞEHİT ANNELERİNE VE EŞLERİNE ANLAMLI ZİYARET

20200508sehit1"Anneler Günü" münasebetiyle İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatan uğruna can veren kahraman askerlerimizin annelerini ve eşlerini evlerinde ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,eşi Arife Tosyalı ile birlikte şehit annelerini ve eşlerini ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı. Ailelere ,ziyarette çiçek ile birlikte Kuran-ı Kerim hediye edildi.

ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

20200508asfalt2İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe tarım müdürlüğü arkasından küçük sanayiye açılan yeni yolda yapılmakta olan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.