BELEDİYE BAŞKANI FATİH TOSYALI CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİNE KATILDI

20201029ekimİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 97'nci Yıldönümü dolayısıyla tertip edilen çelenk sunma törenine katıldı. Atatürk Anıt Alanı'nda gerçekleşen Çelenk Sunma Töreni kapsamında; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı ve İskenderun Garnizon Komutanı adına Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat Ata'mızın manevi huzuruna çelenk sundu.

İSKENDERUN BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI DAĞITIMI

20201028ekim29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde İskenderun Belediyesi talimatıyla vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı. İskenderun Belediyesi ekipleri tarafından Belediye Binası önünde, Havuzlu Çarşıda, Fener Caddesinde patlama olan bölgede ve farklı noktalarda şanlı Türk bayrağımız dağıtılırken, esnaflar da Türk bayraklarını dükkânlarına asarak bayram kutlamalarına katıldı.

BAŞKAN TOSYALI YANGINDAN ETKİLENEN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

20201028yanginİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Akarca, Sarıseki ve Azganlık bölgesinde orman yangınından etkilenen yerleşim yerlerindeki aileleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. İlk olarak Azganlık Bölgesinde yangından etkilenen vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” En büyük tesellimiz can kaybının olmaması” dedi.

İSKENDERUN BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN OLAY YERİNDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI

20201024patlamaİskenderun Belediyesi ekipleri kentimizde dün gece gerçekleştirilen hain saldırı sonrasında yaşanan patlamadan zarar gören işyerlerinin ve evlerin olduğu bölgede temizlik çalışması yapıyor. Ekipler olay anından itibaren bölgeye intikal ederek Kaymakamlık ve diğer kurumlar ile işbirliği içerisinde gerekli tüm işlemleri ivedikle yerine getiriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri patlamada da zarar gören işyerlerinin temizlik işlerine yardımcı olurken, Zabıta Müdürlüğü çevre güvenliğinin sağlanması noktasında çalışmalar yaptı.

BAŞKAN TOSYALI ORHANGAZİ YAYLASINDA ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

20201023asfaltİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'nın göreve gelir gelmez "İnsanın nefes aldığı her yere hizmet götüreceğiz" sözünü yerine getirmeye devam ediyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcısı Mehmet Ali Dokuzoğlu, Orhangazi Muhtarı Osman Güllü ve daire amirleri ile birlikte Orhangazi yaylasında yapılan hizmetleri ve yapılacak çalışmaları yerinde inceledi.

HATAY VALİLİĞİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

Hatay Ili, Iskenderun Ilçesi, Dügünyurdu Mahallesi, O36-d3 Paftası, 2798 Ada 1 Parsel, 2797 Ada 1 Parsel, 2810 Ada 1-2 Parsel, 2811 Ada 1 Parsel, 2812 Ada 1 Parsel, 2809 Ada 1 Parsel, 2808 Ada 1 Parsel'de yapılması düşünülen Çevre Ve Sehırcılık Bakanlıgı Toplu Konut Idaresı Baskanlıgı tarafından Valiliğimize sunulan " 2. Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami " projesine ait, Proje Tanıtım Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir. ÇED Yönetmeliği'nin EK-2 Listesinin, 33 Maddesi kapsamında değerlendirilen " 2. Etap 1008 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami " projesine, Yönetmeliğin 17. Maddesi doğrultusunda,Valiliğimizce " Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir " verilmiştir.

BAŞKAN FATİH TOSYALI GENÇLER İLE BİR ARAYA GELDİ

20200810genclerİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gençlerle bir araya geldi. Belediye meclis salonunda İskenderun Gençlik Merkezi üyeleri ile hijyen kuralları ve sosyal mesafeye uygun bir şekilde bir araya gelen Başkan Fatih Tosyalı, spordan sanata, gündemden yerel yönetimlere kadar birçok konunun ele alındığı buluşmada gençlerin projelerini, hedeflerini ve fikirlerini dinleyerek, İskenderun’da ki çalışmalar ve gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.