ŞEHRİN TEMİZLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

20191015temizlik1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehrin temizliğine büyük önem verdiklerini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin muhtelif yerlerinde ve ihtiyaç duyulan noktalar için alınan yeni çöp konteynerlerini inceledi.

YENİ ÇÖP KONTEYNERLERİ GELDİ

Hijyen şartlarının düzeltilmesi, kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak amacıyla yıpranmış konteynerlerin yenileriyle değiştirileceğini söyleyen Başkan Fatih Tosyalı, vatandaşlardan da bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

YENİ MASA SANDALYE ALINDI

Başkan Tosyalı,” Ayrıca vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak çöp konteyneri bulunmayan cadde ve sokaklara konteynerlerden yerleştirilecek. Bunların yanısıra taziye evlerimiz ve çadırlarımızda kullanmak üzere yeni masa ve sandalye teminini gerçekleştirdik. Halkımızın tüm taleplerini imkânlar ölçüsünde değerlendiriyor hemen uygulamaya geçiyoruz. İskenderun için çalışmalarımız artarak devam edecek” şeklinde konuştu.