İSKENDERUN BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU KONSER VERECEK

1İskenderun Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü kültür ve sanat etkinliklerine devam ediyor.Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Kent Orkestrası Çocuk Korosu dinleyicileri ile buluşacak.

Eğitimlerini ve provalarını tamamlayan çocuklar İskenderun halkına müzik ziyafeti verecek.

Düzenlenecek olan etkinlik hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediyemizin Kent Orkestrası Çocuk Korosunun 28 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’da Primemall Avm'de düzenleyeceği "Yeni Yıla Merhaba" konserine tüm halkımız davetlidir” dedi.

Başkan Tosyalı,” Belediye olarak hem çocuklarımızın hem de diğer vatandaşlarımızın kendilerini sanat ve spor alanında geliştirmeleri için imkânlar tanıyoruz. Kurduğumuz çocuk korosunda çocuklarımız uzman eğitimcilerimiz tarafından eğitilmektedir. Aldıkları eğitim sonunda çocuklarımız çalışmalarını farklı etkinlikler de sergileyecekler” diye konuştu.