BAŞKAN FATİH TOSYALI, KADIN KURSİYERLER İLE BİR ARAYA GELDİ

20191230kursiyer2İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı," kadınlarımızın attığı her adımda yanlarında olmayı sürdüreceğiz"dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,Belediye Başkan yardımcısı Doç.Dr.Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile birlikte belediye brifing salonunda bayan kursiyeler ile bir araya geldi.

KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,belediye olarak el sanatları kurslarını devam ettirdiklerini belirterek,"Belediyemiz bünyesinde Halk Eğitim merkezi işbirliği ile açtığımız kurslarda eğitim veren hocalarımız ve bayan kursiyerlerimiz ile bir araya geldik.Belediye olarak kadın istihdamına yönelik neler yapabileceği hususunda istişarelerde bulunduk.Kadinlarimiza her zaman destek olmaya devam edeceğiz"dedi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Bayan kursiyerlerden gelen öneri ve talepleride dinleyen Başkan Fatih Tosyalı," hanım kardeşlerimizin el emekleri, göz nurları ile yaptıkları eserler oldukça güzel. Hanım kardeşlerimizin sosyal hayatın her alanında yer almalarının önemli olduğunu düşünüyorum. Kadınların toplum içerisinde hak ettikleri yeri almaları için elimizden gelen desteği sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz" dedi.