HAK-İŞ GENEL BAŞKANI ARSLAN'DAN BELEDİYE BAŞKANI TOSYALI’YA ZİYARET

20191230hakis4İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti. HAK -İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ile beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” belediye olarak tüm çalışanlarımız ile birlikte halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayretindeyiz. Rutin belediye hizmetlerinin yanında İskenderun’umuza kalıcı eserler kazandırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlere de sendikal çalışmalarını da başarılar diliyorum” dedi.

Hak İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ise yaptığı hizmetler ve çalışanlara gösterdiği yaklaşım nedeniyle Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

Ziyaret sohbet ortamında devam ederken çeşitli konularda fikir alışverişlerinde de bulundu.