BAŞKAN FATİH TOSYALI,YAŞLI VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

20200513yasli1İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Toplumun temel dinamiklerinden olan aileye, ailemizin tüm fertlerine ve özellikle de büyüklerimize saygı Türk toplumunun en önemli hasletlerinden biridir ”dedi. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, normalleşme süreci kapsamında ikinci kez dışarı çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar ile kentin sokak, cadde parklarında bir araya gelerek sohbet etti.

EN BÜYÜK TEMENNİMİZ SAĞLIKLI YAŞAMALARI

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı," içerisinde geçtiğimiz bu zorlu süreçte 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız kısa süreliğine de olsa bir kez daha dışarı çıkma fırsatı buldu. Özellikle şunun altını çizmek istiyorum ki onlar için ne yapsak az. Bundan sonraki süreçte de onların sağlık içinde yaşamaları en büyük temennimiz” dedi.

SEVGİLİ BÜYÜKLERİMİZ BİZİM BAŞIMIZIN TACI

Yaşlı vatandaşlara kolonya ve maske takdiminde bulunana Başkan Fatih Tosyalı," Kıymetli büyüklerimize kolonya ve maske takdiminde bulunarak hal hatırlarını sorduk.Ayrıca 65 yaş üstü büyüklerimizi, Vefa Sosyal Destek Grubumuz kent genelinde park ve sokaklarda ziyaret ederek yaklaşık 5.000 adet maske yaklaşık 2.500 adet kolonya takdim etti.Yaşlılarımız bizim başımızın tacıdır.Lütfen maskelerimizi takalım, sosyal mesafe kuralına uyalım.
İnşallah güzel günler yakındır diyoruz"şeklinde konuştu.