İSKENDERUN BELEDİYESİ LARVA MÜCADELESİNE DEVAM EDİYOR

20200513temizlik1İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri larva mücadelesini farklı mahallelerde sürdürüyor. Ekipler haşere ve larva mücadelesi için farklı mahallelerde ilaçlama çalışması yapıyor. Durgun su birikintileri, dereler, kanallar, inşaat suları, fosseptikler, rögarlar ve mazgallarda yapılan larva ilaçlamaları kapsamında İskenderun Belediyesi sorumluluk alanındaki mahalleler ilaçlanırken her gün en az iki mahallede ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İLAÇLAMA EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Larvanın yanı sıra uçkun ile de mücadele çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz halkımızın sağlığı için çalışıyor. İlaçlama çalışmalarımız gece gündüz demeden devam ediyor.  Halk sağlığını ilgilendiren konularda belediyemiz üzerine düşen her türlü vazifeyi büyük bir hassasiyetle yerine getiriyor. İskenderun Belediyesi halk sağlığı ve haşerelerle mücadele konusunda daha iyi hizmet verebilmek üzere, sivrisinek ve böceklere karşı 7/24 İskenderun’da hizmet veriyor” dedi.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Başkan Fatih Tosyalı,"Belediyemizin sorumluluk alanında bulunmamakla birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kent genelinde sivrisinek, sinek larvası, karasinek, uçkun ve haşerelere karşı ilaçlama yapıyor.İlçe genelinde tüm mahalle ve sokaklarda uçkunlara ve haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlama çalışmalarımız devam edecek.Halkımızın sağlığı önceliğimiz olmaya devam edecek."şeklinde konuştu.