BERBER VE KUAÖFÖRLERİN DEZENFEKSİYONU DEVAM EDİYOR

20200513dezenfekte1İskenderun Belediyesi, salgın sürecinde vatandaşın ve esnafın yanında olmaya devam ediyor. Normalleşme süreci çerçevesinde açılan berberlerin ve kuaförlerin dezenfeksiyon çalışmaları hafta sonu da yoğun bir mesai ile sürdü

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı," İlçemizde berberler ve kuaförlerin dezenfekte işlemleri devam ediyor.Ekiplerimiz Modern Evler,Yunus Emre ve Sakarya Mahallesinde faaliyet gösteren berberlerin ve kuaförlerin dezenfeksiyon işlemini gerçekleştirdi.Sağlığımız için dışarı çıktığımızda maske takalım.Berbere ya da kuaföre giderken randevu alıp sosyal mesafe kuralına uyalım"dedi.

HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Bu zorlu süreci birlikte aşacağız demiştik. Belediyemizin tüm imkanları ile sıkıntıda olan vatandaşımızın ve esnafımızın yanında olmaya gayret ediyoruz.Berber ve kuaför esnafımızın dükkanlarını dezenfekte ediyor ve maske desteği sağlıyoruz. Esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" dedi.